Michael Kors Tassen Väska Michael Kors Michael Kors Väskor Celine Väska Oakley solglasögon Balenciaga Sac Celine Sac Sac Balenciaga Balenciaga Borse Borse Balenciaga Michael Kors Schweiz MCM Taschen
 
Allt du kan tänka dig med reklamtryck ! Ring 0707-352254 eller maila leif@screenreklam.se !


Startsidan
---
Skyltar & dekaler
Presentreklam
Profilkläder
Kontorstryck
---
Produkter A-Ö
---
Om Screen Reklam
Om sajten

SÖK PRODUKT

Produkt i fokus
Tumstockar 2 meters
Tumstock, 2 meter, vit plast. Kan fås med eget reklamtryck på sidorna. Mått hopvikt: LBH 240 mm x 16 mm x 33 mm Min.antal: 100 st. HPL 7297-1, , ...
  Läs mer om Tumstockar 2 meters  

Uppsala Screen-Reklam AB
Ramsjövägen 104
743 62 Björklinge

Telefon: 0707-35 22 54

Enklast är att du ställer dina frågor till:
leif@screenreklam.se
så svarar vi så fort vi kan!

« Tillbaka

Allmän information

FAKTA OM VÅRA FLAGGOR.
MATERIAL.
Vävd 100% marinpolyester, vikt 125 gram/m2, halvblank yta. Detta material har visat sig vara bäst för de flesta typer av väder. En tyngre duk slår lättare sönder sig själv i hårda vindar och flaggar ut sämre i lätta vindar. Tekniskt sett är det inga problem att använda en duk som är 165 gram/m2, men kvalitetsmässigt är det inte att föredra. Vår flaggduk har en halvblank yta som ger klara färger och som även är smutsavvisande.

TRYCK
Fullt genomtryck med efterföljande färgfixering samt ångtvätt. Detta kallas dispersionstryck och ger bäst tryckresultat och kvalitet. All överskottsfärg ovanpå duken och i maskorna tvättas bort och fibrerna är fullt infärgade. Väderbeständigheten (UV-ljus och vatten) har i genomsnitt ett värde på 7 på den 8-gradiga DIN 54071-skalan. Normen för ljusmätning följer DIN 54003 och färgen utsätts för 600 timmars UV-ljus. Vid värde 7 ser man efter detta test bara en obetydlig skillnad mot obelyst färg. Man byter våra flaggor när de är alltför smutsiga och/eller sönderblåsta och inte för att färgen har blekts.

SÖMNAD
Dubbelvikta kanter som sys med tråd "50" polyester med dubbelsömmar, hörnen låses med extra stygn. Innerlik med polyestertape samt två stycken karbinhakar i plast. (se bild till höger.)

TVÄTT OCH SKÖTSEL
Flaggorna kan vattentvättas i upp till 50 grader med sk color-tvättmedel. Kemtvätt ger sämre resultat. Beständighet mot "gnid och tvätt" är 4,5 (mycket bra) på den 5-gradiga DIN 54017-skalan.

JÄMFÖRELSE MED PIGMENTTRYCKTA FLAGGOR
Det billigaste sättet att trycka flaggor är med sk pigmentfärger utan efterbehandling. Färgen lägger sig då ovanpå duken och tränger inte in i fibrerna. Detta ger dova färger och låg beständighet mot UV-ljus och vatten. Ofta når man bara värde 4 på UV-skalan och det betyder att färgen bleknar upp till 8 gånger fortare jämfört med dispersionstryck. En pigmenttryckt flagga är inte tvättbar eftersom färgerna då "blöder" och missfärgar flaggans övriga fält. Man känner igen en pigmenttryckt flagga på att där trycket sitter är är duken styv. Om man gnuggar flaggan, som om man skulle ta bort en fläck, så släpper färgen och därmed blir området ljusare.

Prissättning

Se prisexempel under Företagsflaggor.Fråga oss på Screen Reklam

* Glöm inte ange din e-post adress i fall du vill ha svar av oss.E-postadress:


« Tillbaka© 2022, Uppsala Screen-Reklam AB. Skapad av michael kors sverige.